zondag 8 juli 2007

London, it's the place to be!


In Londen moet je zijn, in ieder geval dit weekend. Wimbledon finales, Live Earth concert én de Proloog van de Tour de France 2007. Wij gingen níet naar Wimbledon, bezochten ook geen concert, maar stonden wél met onze neus voorop bij de Proloog.


Op een goede plek, met uitzicht op een groot scherm en pal aan het parcours, zagen we de renners één voor één voorbijkomen. 187 Renners in totaal, die om de minuut van start gingen en na bijna 3 minuten bij ons langs zoefden.



Af en toe ook een Nederlander, al of niet rijdend voor de Rabobank ploeg.





Maar behalve met de Tour, hebben wij ons in Londen ook nog met andere dingen vermaakt.

Zo bezochten wij het British Museum, dat een prachtige collectie uit de Griekse en Romeinse tijd bezit. We liepen over de Millennium Bridge naar Modern Tate en slenterden door Oxford Street. Op zaterdagavond werden we door de massa op Leicester Square opgenomen en aten we in China Town.



Morgen hebben we nog een hele dag voor ons voordat we weer terugvliegen, dan kunnen we ons dus ook nog als echte toeristen gedragen. En over een dag of 10 ontmoeten we alle renners van de Tour weer tijdens de 10de etappe van de Tour in de Provence in Frankrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten