zondag 15 juni 2008

We zijn weer thuis

IJsland

(Klik op de afbeelding voor véél foto's)

Wij zijn weer terug uit het prachtige IJsland. Het grootste gedeelte van de week waren we daar en de verhalen daarover staan op onze reislog.
Vrijdag overdag was een echte 'wendag', vooral door de rare tijd waarop we aankwamen. 's Avonds hadden we een feestje ter ere van het afstuderen van een goede vriendin. Dat feest viel dus samen met Nederland - Frankrijk en werd alleen maar leuker doordat Oranje de wedstrijd overtuigend won. We kwamen erg laat thuis en pas de volgende dag zagen we dat ons 'te koop'-bord verdwenen was, dat zal wel een 'grapje' van feestvierende voetbalsupporters zijn geweest.
Op zaterdag hebben we vast een heleboel rommel naar de stort gebracht, de garage ziet er weer een stuk ruimer uit. Volgende week ga ik ook op zolder beginnen om een scheiding te maken in wat we willen bewaren en wat er weg kan. Er staan bij ons op zolder dozen vol boeken en andere spullen die ik maar eens op Marktplaats aan moet gaan bieden. Aan de verzamelaar van boeken over Europese Koningshuizen hebben wij waarschijnlijk geweldig veel te bieden! Er staan volgepakte dozen die al een paar verhuizingen niet meer open zijn geweest, het wordt tijd dat dat eens uitgezocht wordt! Want ook al gebeurt er nog niet veel aan het huizenfront, er is genoeg te doen met een verhuizing in de (hoop ik niet al te verre) toekomst.
Vanmiddag gaan we barbecuen op de Schettering in Mill, hopelijk blijft het droog. Gelukkig weet ik dat Nico de tent al heeft staan, dus dat komt goed. Morgen ga ik met onze middelste zoon naar de notaris voor de overdracht van zijn eerste eigen woning! Een spannende aangelegenheid! Hierover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten