zaterdag 9 juni 2007

Back home...



Back home, back home,

Well I'm a round the world rambler
Just a fortune gambler
It's always good to be back home

Lyrics: Golden Earring

Vanaf donderdagochtend half 6 staan wij weer met beide benen op Hollandse bodem. Wij hebben een fantastische week gehad in Maleisië, maar nu moet er weer gewerkt worden. Alle foto's van de weblog staan inmiddels in de juiste volgorde op Picasaweb. Als je ze nog een keer wilt zien, klik dan op de afbeelding en je komt rechtstreeks in ons fotoboek terecht.
Het is voorlopig nog niet afgelopen met reizen. Allereerst begin juli een klein tripje naar Londen, om de Proloog van de Tour de France mee te maken. Vervolgens natuurlijk onze zomervakantie in de Provence.
Als we daarvan terug zijn, gaan we bijna alweer meteen op een verre reis. Was oorspronkelijk het plan om 'slechts' naar Vietnam te gaan, nu is daar een kort bezoek aan India bijgekomen. De plannen zijn nog niet helemaal concreet, er zijn nog geen vluchten geboekt, maar het is zeker dát we gaan. Waarschijnlijk zullen we ongeveer zo'n 10 dagen wegblijven: 1 dag voor de vlucht naar India, 2 dagen in India (Chennai), 1 dag voor vlucht naar Vietnam, 2 dagen Hanoi, 1 dag voor de vlucht naar Ho Chi Minh City, 2 dagen in Saigon, 1 dag voor de terugvlucht. Heel erg mis zal ik het hiermee niet hebben, dat betekent dat wij helaas niet veel tijd over zullen hebben om nog iets van het land te zien. Vorig jaar waren we 2 dagen in Mui Ne aan de kust, dit jaar hadden we graag een nacht doorgebracht op een jonk in de Halong Baai. Dat zullen we waarschijnlijk uit moeten stellen tot een volgend bezoek aan Vietnam. Wij moeten namelijk wel weer op tijd terug zijn voor onze jaarlijkse pot luck. Die is, zoals vorig jaar al afgesproken, op zaterdag 18 augustus. Over het thema denken we nog na.
Wat een luxe problemen allemaal hè, je kunt je maar ergens druk over maken. Wij hebben niks te klagen, we mogen zomaar overal heen en zien een heleboel van de wereld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten