zondag 14 september 2008

De wereld draait door


Vorige week zaten we nog in grote onzekerheid, maar nu bevinden we ons weer aan de zonnige kant van het leven. Je hoort het vaker zeggen: "Wat kan er in een week toch veel gebeuren". Een cliché dat zo waar is als het maar zijn kan.
Na de hectiek van verpletterende diagnose, ziekenhuisopname en operatie volgden een paar spannende dagen. Maar gelukkig waren alle uitslagen goed en langzamerhand komen wij weer met beide benen op de grond terecht. Natuurlijk is het nog niet voorbij, maar ons kind heeft veel geluk gehad en wordt de komende jaren streng onder controle gehouden. En daar moet je gewoon mee verder, bijna alsof er niets gebeurd is. De wereld draait door.

Met vooruitziende blik zijn we deze week daarom heel druk geweest met de voorbereidingen van de 'oktoberverjaardagen'. Trouwe lezers van dit blog weten dat wij in oktober altijd een 'spannende avond' organiseren - dit jaar voor de 4de keer alweer - met moeilijke vragen en opdrachten. De eerste keer was het nog een kloon van het spel Cluedo, het wordt echter steeds moeilijker om origineel voor den dag te komen. Maar al doende komen de ideeën vanzelf en dit weekend waren we zover dat de eerste uitnodigingen de deur uit konden. Spannend. (Voor een terugblik op vorige keren, klik op 2005, 2006 en 2007.)

Deze maand hebben we nog een paar leuke trips in het vooruitzicht. Volgend weekend gaan we weer op familieweekend, dit keer naar Bastogne waar we 2 grote huizen op een eigen terrein hebben gehuurd. De foto's ervan zien er goed uit en we hebben er allemaal weer veel zin in. Ik kom er zeker op terug.

Het weekend daarop zitten we in Zagreb in Kroatië. Op uitnodiging van Allergosan zijn wij daar een paar dagen te gast. Het moet er erg mooi zijn, dus ook dat is een leuk vooruitzicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten